Catalunya Diari

Més de 20 nens participen en el programa Bressol-estiu de Mollerussa

Més de 20 nens participen en el programa Bressol-estiu de Mollerussa| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 L’eix temàtic d’aquest casal d’estiu són els pirates i sota el títol 'Terra a la vista!' els infants treballen de dilluns a divendres, de 09.00 a 13.30 hores, diferents aspectes relacionats i adaptats a les seves edats. El musical Pirates del Carib, la construcció d’espases amb globus, l’elaboració de saquets de monedes d’or o vestir un pirata són algunes de les activitats que es realitzaran al llarg de tot aquest mes. El preu per participar en l’activitat és de 40 euros per setmana i encara hi ha places disponibles per aquelles famílies interessades en participar-hi. 
 
Pel que fa a l’Estiu Jove, un total de 41 joves d’entre 12 i 15 anys han participant aquest mes de juliol en els cursos organitzats per l’Ajuntament de Mollerussa. Coreografies urbanes, iniciació a l’skater, bateria i percussió, iniciació a la càmera digital, iniciació al parkour (esport urbà per salvar obstacles) i un darrer taller que inclou warhammer, cartes màgic, videojocs i maquetisme han estat les 6 opcions que s’han ofert en horari de tarda i en diferents seus com l’Escola de Dansa, l’Escola Municipal de Música, el Solaç, el local de l’Associació Ragnarok o els carrers de Mollerussa en funció de l’entitat o particulars que els imparteixin. 
 
D’altra banda, continuen fins al 7 de setembre les activitats dels Tallers d’Estiu per a nens i nens de 4 a 12 anys, que tenen com a seu l’escola Ignasi Peraire i en els quals hi ha inscrits fins el moment 163 participants. La coordinació dels tallers va a càrrec de la Fundació Escola Josep Carol que desenvolupa com a centre d’interès la cultura popular i tradicional. En aquesta iniciativa, l’Ajuntament ha comptat amb la col·laboració de la Fundació laCaixa que ha contribuït amb 1.000 euros.Comentaris

envia el comentari