Catalunya Diari

Més de 200 parades ompliran Lleida de llibres i roses per Sant Jordi

Més de 200 parades ompliran Lleida de llibres i roses per Sant Jordi| Redacció - Fotografia: L. BielaL’Ajuntament de Lleida, mitjançant la Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats, vetllarà un any més pel bon funcionament de la venda de roses i llibres durant la Diada de Sant Jordi que es celebra dimarts. El tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Rafael Peris, ha remarcat que els tècnics i vigilants de la regidoria, coordinats per efectius de la Guàrdia Urbana, recorreran els carrers per controlar les parades autoritzades i per advertir i retirar les que no compleixin les condicions necessàries. És en aquest sentit que Peris ha animat la ciutadania a comprar les roses i els llibres en els llocs i establiments autoritzats.

La celebració de la Diada de Sant Jordi 2013 comptarà enguany amb 205 parades de roses, llibres i altres articles als diferents carrers de la ciutat, xifra que suposa un increment del 10% respecte l’any 2012. Pel que fa a la venda de llibres i altres articles, en total s’han registrat 104 autoritzacions -un augment de parades del 16%- i, pel que fa a roses, s’ha passat de 96 a 101 parades, xifra que comporta un increment de parades del 5% respecte l’any anterior.

Peris ha destacat el flux de comunicació constant entre la regidoria de comerç i els representants del Gremi de Floristes i els representants del Gremi de Llibreries per tal de coordinar i informar de les actuacions previstes per garantir el bon funcionament de la jornada.


Comentaris

envia el comentari