Catalunya Diari

Més de 2.000 alumnes de primer estrenen presencialment el curs a la Universitat de Lleida

La UdL compta amb el 96% de la matrícula tancada en els diferents graus que ofereix, amb 8.037 estudiants

Més de 2.000 alumnes de primer de grau de la Universitat de Lleida(UdL) s'han estrenat com a universitaris en les sessions de benvinguda, que han estat presencials i que han tingut lloc en els diferents campus.
 

En aquests moments, són 2.230 els matriculats a primer en les 2.475 places que oferia la universitat lleidatana, cosa que representa una cobertura del 90,1%, si bé als centres propis puja fins al 94,1%.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Pel que fa al total d'alumnat de grau, la UdL té el 96% de la matrícula tancada, amb 8.037 estudiants, que també han encetat aquest dilluns el curs 2021-2022 presencialment o virtualment. D'altra banda, Salut comença aquest dimarts amb les vacunacions contra la covid-19, que es duran a terme sense cita als diferents campus de la Universitat de Lleida. 
 

Els estudiants de primer de carrera han pogut seguir presencialment les presentacions dels diferents graus i del serveis destinats sobretot a estudiants com ara la unitat d'Informació i Orientació Universitària, l'Institut de Llengües o el Consell de l'Estudiantat. D'altra banda, també se'ls han donat pautes per a l'ús del campus virtual i el programa Nèstor UdL-Acompanya, que pretén acompanyar i orientar-los al llarg de la seva estada a la Universitat de Lleida
 

L'inici del curs 2021-2022 ve marcat per l'augment de la docència presencial respecte a l'anterior, ja que degut a les mesures covid-19 la majoria de classes es van dur a terme de forma virtual, però ara, tal com va fixar el Procicat, permetent un màxim del 70% de la presencialitat simultània a cada centre. Això vol dir que, ajustant horaris, tots els cursos de graus i màsters podrien assistir a les aules, sempre que no se superi aquest sostre calculat sobre l'alumnat total. 

Pla obert d'alumnes de primer de la UdL en una de les sessions de benvinguda del curs escolar 2021-2022 al Rectorat, el 13 de setembre del 2021
Pla obert d'alumnes de primer de la UdL en una de les sessions de benvinguda del curs escolar 2021-2022 al Rectorat | LleidaDiari.cat

Vacunacions als campus de la UdL

En l'actual context sanitari, es mantenen l'ús de la mascareta i la ventilació com a mesures. En aquest sentit, i amb l'objectiu d'augmentar el percentatge de la població universitària vacunada per poder garantir la màxima presencialitat, entre dimarts, el Departament de Salut obre punts de vacunació sense cita als campus de la UdL a Lleida, i els dies 21 i 22, al campus Igualada-UdL.


Comentaris

envia el comentari