Catalunya Diari

Més enllumenat nadalenc a les zones comercials de Lleida

Una de les zones beneficiades serà l’Eix Comercial que aquest any s’havia plantejat no posar il·luminació de Nadal per motius econòmics

Imatge de l'enllumenat nadalenc a l'Eix Comercial
Imatge de l'enllumenat nadalenc a l'Eix Comercial | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de Consum, Comerç i Mercats de la Paeria i en col·laboració amb les diferents associacions de comerciants de Lleida, assumirà, aquest any, la meitat de la inversió que es fa per Nadal en concepte d'enllumenat nadalenc.

Fins ara, la Paeria pagava els consums d'aquestes instal·lacions. Aquest any, també participa econòmicament en els processos d'instal·lació i desmuntatge que fins ara assumien, íntegrament, les associacions de comerciants.

L'Eix Comercial s'havia plantejat no posar il·luminació nadalenca

Una de les zones beneficiades serà l'Eix Comercial que aquest any s'havia plantejat no posar il·luminació nadalenca per motius econòmics. La regidora Marta Gispert acompanyada del president dels comerciants de l'Eix, Llorenç González, ha volgut remarcar que «és necessari donar un suport explícit als comerços del centre de la ciutat que són les que van patir d'una manera més directa les conseqüències dels aldarulls de l'octubre».

Imatge de l'enllumenat nadalenc a l'Eix Comercial
Imatge de l'enllumenat nadalenc a l'Eix Comercial | LleidaDiari.cat

Marta Gispert ha explicat que «es farà una redistribució d'aquesta il·luminació festiva per donar prioritat a les zones on hi hagi vida comercial» i ha conclòs que «d'aquesta manera, complim un dels compromisos adquirits amb el comerç de la ciutat, en totes les seves dimensions i ubicacions». Gispert també ha volgut reivindicar que «es fa un esforç amb els recursos disponibles, per contribuir a fer que a la dinamització de les zones comercials de Lleida, per la campanya de Nadal».

 

S'hi aniran afegint els mercats de Santa Llúcia i d'artesans

A l'enllumenat nadalenc i a l'encesa de llums, s'hi aniran afegint els mercats de Santa Llúcia i d'artesans, la pista de gel, i també les activitats que realitzen les associacions de comerciants o el Black Friday, el dia 29 de novembre, que donarà el tret de sortida a les setmanes més fortes de campanya de Nadal.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari