Catalunya Diari

Un 75% dels lleidatans estan a favor del parc comercial i oci a Torre Salses, segons una enquesta

Promenade espera desencallar el projecte aviat i diu que estan sent «molt respectuosos» i tenen una «paciència infinita»

Un 75,7% dels veïns de Lleida valoren positivament el projecte del parc comercial i oci que Promenade impulsa a Torre Salses, segons una enquesta encarregada pels promotors.

El soci director d'Eurofund -promotora del projecte-, Salvador Arenere, espera desencallar el projecte «aviat" i assegura que estan sent «molt respectuosos» i tenint una paciència infinita en les negociacions amb la Paeria. «Volem fer un Puerto Venecia d'una altra mida a Lleida, amb espais verds i transitables, que sigui atractiu pels lleidatans, però també per gent de fora i que creï llocs de treball», ha dit Arenere. L'enquesta, que s'ha fet a 702 veïns de Lleida majors de 18 anys, revela també que el 74% té la intenció d'anar-hi i un 58,9% el considera necessari.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge virtual de Torre Salses
Un 75% dels lleidatans estan a favor del parc comercial i oci a Torre Salses, segons una enquesta dels promotors | LleidaDiari.cat

Un 95% creuen que servirà per millorar l'oferta d'oci i comercial de Lleida

D'entre els lleidatans que consideren el projecte del parc comercial i oci necessari, més d'un 95% creuen que servirà per millorar l'oferta d'oci i comercial de Lleida i que també millorarà l'ocupació. De fet, Arenere explica que, segons l'enquesta, la principal preocupació dels lleidatans és l'atur i en aquest sentit, diu que aquest projecte servirà per crear 400 llocs de treball directes i 300 més d'indirectes.

Segons les conclusions de l'enquesta, doncs, els promotors no entenen per què des de la Paeria se'ls han estat posant tantes traves els últims 6 anys. «Com pot ser que s'estigui rebutjant aquest projecte sense cap raó objectiva que ho justifiqui», es pregunta Arenere, que quantifica en 12.289.000 euros els diners que, pels conceptes urbanístics, està deixant d'ingressar l'Ajuntament de Lleida.


Comentaris

envia el comentari