Catalunya Diari

Més de mil turistes descobreixen Lleida amb la City Tour

L'activitat compta amb la col·laboració de Civitatis, la plataforma líder del sector en la comercialització de visites turístiques

Imatge dels participants de la darrera City Tour Lleida | LleidaDiari.cat

Turisme de Lleida va organitzar diumenge passat la darrera City Tour de l'any, una activitat que es va estrenar el 17 de març i que s'ha anat programant des de llavors tots els diumenges del 2019. Durant aquest període, un total de 1.068 persones han descobert la capital del Segrià mitjançant aquesta iniciativa, una xifra valorada molt positivament des de Turisme de Lleida.

La majoria dels usuaris provenien de Barcelona i les seves comarques, el País Basc, l'Aragó i el País Valencià, entre altres. La City Tour Lleida consisteix en ruta panoràmica a peu, des de la part baixa de la ciutat i seguint un dels eixos comercials de vianants més llargs d'Europa, fins a coronar el turó de la Seu Vella. L'activitat compta amb la col·laboració de Civitatis, la plataforma líder del sector en la comercialització de visites turístiques.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

El seu recorregut s'inicia a l'Oficina de Turisme de Lleida, al carrer Major

El seu recorregut s'inicia a l'Oficina de Turisme de Lleida, al carrer Major, i continua per la capella del Peu del Romeu, la catedral Nova, l'antic Hospital de Santa Maria, l'avinguda del Marquès de Blondel, la plaça Sant Francesc, la Paeria, l'estàtua d'Indíbil i Mandoni i finalitza al conjunt monumental de la Seu Vella.

Les dades assolides aquests mesos han motivat Turisme de Lleida a seguir programant la City Tour Lleida amb vista el 2020 tots els diumenges de l'any, a més dels ponts i dies festius, essent el 5 de gener el primer dia que tornarà a organitzar-se. Cal una inscripció prèvia per poder participar (el preu és de 5 euros per als majors de tretze anys), la qual es pot formalitzar a través de Turisme de Lleida i també del web de Civitatis.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari