Catalunya Diari

La Mesa de la Urbana de Lleida impulsa millores en l’estructura de la plantilla i la mobilitat dins del cos

La Mesa treballarà en el Pla de Formació 2021 específic per a la policia local de Lleida

Imatge d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida
La Mesa de la Guàrdia Urbana impulsa millores en l’estructura de la plantilla i la mobilitat dins del cos | LleidaDiari.cat

La Mesa de la Guàrdia Urbana de Lleida ha informat aquest dimarts de les accions realitzades durant l'últim any en matèria de recursos humans, específicament en l'àmbit de la policia local.

En aquest sentit, s'ha informat dels processos de promoció interna que estan a punt de finalitzar i la convocatòria, aquest mes de setembre, d'un procés de mobilitat dels i les agents del cos de policia local. El dilluns vinent iniciaran la seva formació específica a l'Institut Superior de Policia de Catalunya els dos nous sots inspectors de la Guàrdia Urbana i, properament, quan s'acabin els processos selectius ( entre finals de setembre i principis d'octubre) 3 sergents i 2 caporals.

Un seguiment permanent de les necessitats de la Guàrdia Urbana

L'Alcalde ha indicat que «es compleix amb el compromís del govern, molt específicament a través de la Mesa de la Urbana, de fer un seguiment permanent de les necessitats de la Guàrdia Urbana de Lleida, un dels puntals de la convivència i servei de la ciutat de Lleida. En el que portem de mandat, aquesta mesa s'ha reunit trimestralment i creiem que és una eina eficaç per vetllar pel cos policial propi de la ciutat de Lleida».

Entre els temes que avui ha informat la mesa destaquen la licitació de les proves psicotècniques per dur armes (que s'iniciarà durant aquest mes de setembre) i la publicitat activa de les hores extres de la Guàrdia Urbana, dins de la millora de la transparència en la gestió dels recursos humans. També s'ha acordat la constitució d'un grup de treball per a l'elaboració del Pla de Formació 2021 de la Guàrdia Urbana que reculli les aportacions dels diferents representants sindicals.

 

Revisió dels quadrants de la plantilla, entre altres aspectes

També s'ha tractat avui de la revisió dels quadrants de la plantilla, la renovació de vehicles i de la millora dels serveis informàtics, que han plantejat els representants sindicals i que l'Ajuntament de Lleida estudiarà. En la Mesa, presidida per l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, s'ha traslladat la valoració positiva per part del cos de la Guàrdia Urbana amb el nou proveïdor local de vestuari, fruit de la convocatòria de concurs públic.

Integren la Mesa de la Guàrdia Urbana l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, la tinent d'alcalde Jordina Freixanet, la responsable Coordinadora d'Innovació i Funció Pública, Elena Cervera, l'Intendent de la Guàrdia Urbana, Josep Ramon Ibarz, el Inspector Sotscap de la Guàrdia Urbana, Josep Ramon Mallada, el sotsinspector Xavier Ribelles, cap de la Divisió de Trànsit i representants dels sindicats CCOO, UGT, CSIF, CGT, AFILL i ASIGULL.


Comentaris

envia el comentari