Catalunya Diari

Un metge de l'Arnau és el nou vicepresident d'una important associació mèdica

Iglesias és el cap de la Unitat de Mama de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova

Imatge d'Edelmir Iglesias
Imatge d'Edelmir Iglesias | LleidaDiari.cat

Edelmir Iglesias, cap de la Unitat de Mama de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, ha estat nomenat recentment vicepresident per a Europa de la Senologic International Society (SIS). Concretament, Iglesias va ser elegit durant el 20è Congrés Mundial de la SIS, celebrat a Estrasburg els passats 6, 7 i 8 de desembre.

La SIS es va fundar a Estrasburg ara fa 42 anys, amb l'objectiu de promoure la salut mamària i millorar el diagnòstic i el tractament del càncer de mama. La SIS està integrada per una federació de societats de sinologia repartides pels cinc continents ―que compta amb 22 països com a membres actius i amb 54 països, com a membres associats. Al llarg de la seva història, la SIS ha desenvolupat un programa d'acreditació de les unitats de mama que garanteix els estàndards de qualitat en la cura de les pacients amb càncer de mama de tot el món.

Precisament, la Unitat de Mama de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova va rebre fa dos anys el Certificat d'acreditació de la SIS. És considerada una unitat d'excel·lència per al tractament de les pacients amb malalties de la mama, i està especialment dedicada al càncer.

Convocatòria de places a l'Arnau de Vilanova

Si busques feina estàs d'enhorabona. L'Institut Català de la Salut (ICS) ha obert aquest dimecres una convocatòria de llocs de treball per cobrir uns 70 llocs vacants de facultatiu especialista en els serveis de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, segons s'ha publicat aquest dimarts al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

Concretament, l'ICS pretén cobrir dues places d'anatomia patològica, cinc d'anestesiologia i reanimació, una d'angiologia i cirurgia vascular, dues d'aparell digestiu, quatre de cardiologia, quatre de cirurgia general i aparell digestiu, quatre de cirurgia ortopèdica i traumatologia, una de cirurgia plàstica i reparadora, una de cirurgia toràcica, una de dermatologia medicoquirúrgica i venereologia, dues d'endocrinologia i nutrició, dues de farmàcia hospitalària, quatre de medicina intensiva, tres de medicina interna, dues de microbiologia i parasitologia, una de neurofisiologia clínica, tres de neurologia, cinc d'obstetrícia i ginecologia, dues d'oftalmologia, tres d'oncologia mèdica, dues d'otorrinolaringologia, quatre de pediatria, dues de pneumologia, dues de radiodiagnòstic, dues de radiofísica hospitalària, tres d'urologia i unes altres tres places de medicina familiar i comunitària per a urgències.


Comentaris

envia el comentari