Catalunya Diari

Millora l'estat crític de salut del nen de 4 anys que va estar a punt d'ofegar-se al Pla d'Urgell

La mare ha publicat un missatge a les xarxes socials

El nen de quatre anys que va haver de ser traslladat en estat crític aquesta setmana després d'estar a punt d'ofegar-se a les piscines municipals del Palau d'Anglesola evoluciona de forma favorable, segons ha manifestat la seva mateixa mare a través de les xarxes socials.

En l'escrit, la dona relata la difícil situació per la qual està passant la família aquesta setmana, després que el nen ingressés a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El nen s'ha despertat i segueix a l'UCI

En aquest sentit, assegura que el nen s'ha despertat i, tot i que evoluciona a poc a poc, aquesta és una bona notícia que manté a la família amb un alè important d'esperança. D'altra banda, la mare ha aprofitat per agrair a totes les persones que han participat en el rescat i cura del seu fill, des de la persona que el va treure de l'aigua, des dels Mossos i els professionals sanitaris de l'UCI de l'hospital.

 

Com van succeïr els fets

El participava en el casal d'estiu i una monitora va veure el menor enfonsat com si estigués bussejant, però aleshores es va adonar que no es movia i ràpidament es va dirigir a la piscina amb el socorrista per treure'l.

Segons l'alcalde Francesc Balcells, la ràpida intervenció del socorrista va ser «clau» per poder salvar la vida del petit i va estar uns vint minuts reanimant-lo fins que van arribar els serveis d'Emergències. El nen va ser traslladat a l'Hospital Vall d'Ebron de Barcelona amb helicòpter.


Comentaris

envia el comentari