Catalunya Diari

Milloren l'enjardinament del talús de la Llengua de Serp, al Turó de la Seu Vella, amb 5.700 plantes

S'actua en un àmbit d'uns 4.400 metres quadrats, al final del carrer Sant Martí en l'encreuament amb Sant Andreu

Imatge de les obres
Imatge de les obres | LleidaDiari.cat

La Paeria ha iniciat les obres d'enjardinament del talús de la Llengua de Serp, a la zona de muralles de la Seu Vella, on s'ha començat la plantació d'un total de 5.700 plantes de dotze espècies diferents. L'actuació té com a objectiu millorar el paisatge entorn del principal monument de la ciutat, generant a més espais agradables per al passeig. Ara s'actua en un àmbit d'uns 4.400 metres quadrats, al final del carrer Sant Martí en l'encreuament amb Sant Andreu, fins a davant del col·legi Cervantes, però l'actuació tindrà continuïtat en el futur.

La millora d'aquest talús va a càrrec de l'empresa Grup Sifu, dins de les millores del contracte de manteniment de jardineria d'aquest sector de la ciutat. Inclou la plantació d'espècies aromàtiques i florals, com romer, timó, gramínies, genistes i iris, entre d'altres, així com xiprers. El cost previst és de 46.400 euros, IVA inclòs, i inclou també l'arranjament del reg per degoteig.

Cal recordar també que l'Ajuntament de Lleida acaba de completar l'arranjament de l'entrada principal del Turó de la Seu Vella i el carrer Monterrey, actuació que ha inclòs la millora del monument a Enric Granados, de l'accés per a vianants i també de la jardineria. A més, també s'actua en la millora de les muralles a la zona del Baluard de Louvigny.


Comentaris

envia el comentari