Catalunya Diari

Milloren la mobilitat i seguretat de la zona de Copa d’Or a Lleida

El regidor Joan Ramon Castro visita les modificacions que s’han dut a terme a petició del veïnat després d’un estudi dels tècnics municipals

Les obres de la zona de Copa d'Or de Lleida, que han estat sol·licitades pels veïns i veïnes, per a millorar la mobilitat i seguretat en alguns carrers del barri i que han estat supervisades per un estudi dels tècnics municipals, ja han entrat en funcionamient.

El regidor de Mobilitat i Serveis Urbans de l'Ajuntament de Lleida, Joan Ramon Castro, ha visitat les actuacions, que han consistit en un encreuament de vianants amb seguretat a l'avinguda Miquel Batllori. Fins ara, només hi havia semàfors pels vehicles de la via principal en ambre intermitent indicant el perill.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Una altra de les actuacions que ja estan en funcionament és en la via secundària (zona d'Albarés) on es permet el gir a l'esquerra i l'encreuament de Miquel Batllori. Aquests moviments, fins ara no estaven permesos.

Imatge de les visites de les obres a Copa d'Or
Actuacions per a millorar la mobilitat i seguretat a Copa d’Or | LleidaDiari.cat

Una sèrie d'obres

Per a fer possible aquestes modificacions, s'han hagut de dur a terme una sèrie d'obres, que han consistit en:

- L'adaptació de la senyalització vertical i horitzontal a la nova regulació, per la qual cosa s'ha adaptat la senyalització a les noves possibilitats de mobilitat amb noves senyals i pintura.

- La implementació dels mòduls de vianants, per la qual cosa s'han post semàfors de vianants per donar més seguretat als veïns i veïnes.

- Programació i cablejat de la cruïlla, ja que s'ha hagut de reposar el fil de cable que havia estat robat, tallat i fet malbé. Els tècnics de la brigada de semàfors han estat els encarregats de fer els sincronismes de les seqüències des de la mateixa cruïlla, utilitzant els mecanismes per a fer els canvis remotament.


Comentaris

envia el comentari