Catalunya Diari

Milloren la seguretat viària entorn de l'Escola Francesco Tonucci de Lleida

Un tram del carrer Doctor Trueta passa a ser totalment peatonal amb l’objectiu de millorar la seguretat dels nens

Imatge de la zona de les obres
Imatge de la zona de les obres | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida ha finalitzat els treballs de millora de la seguretat viària entorn de l'Escola Francesco Tonucci de Cappont, amb la conversió en zona de vianants d'un tram del carrer Doctor Trueta, un fet que possibilita que una de les sortides i entrades del col·legi sigui totalment de vianants.

L'objectiu d'aquesta iniciativa, realitzada a petició de l'AMPA del col·legi, és crear un entorn escolar totalment segur per als nens i nenes del centre educatiu, que sovint surten a jugar als jocs infantils i a la pista esportiva situada al parc de Maria Mercè Marçal. Els treballs han consistit en la col·locació d'unes pilones a l'entrada i sortida del carrer i en la pintura -en color verd- de tota la calçada.

L'any 2016 la Paeria ja va ampliar l'espai d'espera davant d'aquest centre educatiu, ampliant les dimensions de la vorera i reduint la calçada, construint carril bicicleta, col·locant bancs i altre mobiliari urbà i dotant el carrer de més arbres amb l'objectiu de tenir espais d'ombra.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari