Catalunya Diari

Miquel Aran, nou gerent del Parc Científic Agroalimentari de Lleida

En substitució de l'anterior responsable del parc lleidatà, Josep Clotet, jubilat recentment

Reunió del consell d'administració del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida.
Reunió del consell d'administració del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida. | LleidaDiari.cat

Miquel Aran és des d'aquest dimarts el nou gerent del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCITAL). Així ho ha anunciat el president del consorci i alcalde de Lleida, Àngel Ros. Aran ha aconseguit el lloc de treball després de superar el procés de selecció per substituir Josep Clotet, l'anterior responsable del parc lleidatà, que s'ha jubilat recentment.

El paer en cap ha explicat que el procés per escollir el nou gerent ha estat «totalment objectiu», a partir de les entrevistes i els currículums dels aspirants. Segons Ros, hi havia nou candidats. D'aquests, set complien els requisits fixats i quatre van superar el tall fins arribar a l'entrevista final. Finalment, l'escollit va ser Miquel Aran, de qui Ros destaca la seva experiència en l'àmbit de la transferència de coneixements i la gestió de la recerca i la innovació.

Miquel Aran començarà l'1 de setembre

Ja es coneix la data en la qual Miquel Aran s'incorporarà al seu lloc de treball. Serà el proper 1 de setembre. Aran és enginyer agrònom especialitzat en Fitotècnia i té un màster en Ciències del Sòl. Té experiència en la transferència de coneixement i gestió de la recerca i innovació en el món agroalimentari, «aspectes bàsics per gestionar un parc com el de Gardeny», ha destacat Ros. I és que una de les principals tasques que tindrà Aran en aquest nou càrrec serà la captació de noves empreses, juntament amb la gestió econòmica del consorci, que seguirà la línia fixada per Clotet.

Facturació del Parc Científic: 151M€

El PCiTAL va tancar el 2017 amb 131 empreses, que donen feina a 1.800 treballadors i tenen una facturació conjunta de 151,5 milions d'euros, segons les dades de la memòria de l'any passat. «Crec que l'impacte del Parc a la ciutat i a la província de Lleida és molt clar només amb aquests tres ràtios», ha explicat l'alcalde Ros.


Comentaris

envia el comentari