Catalunya Diari

Miquel Pueyo es presenta a les primàries per ser el candidat d'ERC a l'alcaldia de Lleida

Els republicans celebraran una assemblea dimecres que ve per triar la persona que encapçalarà la llista per intentar governar a la Paeria al 2019

El filòleg i director de la Càtedra de Periodisme i Comunicació de la Universitat de Lleida (UdL), Miquel Pueyo, ha decidit presentar-se a les primàries per ser escollit com a candidat d'ERC a l'alcaldia de Lleida. Així ho ha confirmat el mateix Pueyo que ha declinat entrar al detall sobre les seves «expectatives i idees» fins més enllà del dia 23 de maig, el dia en què els republicans celebraran una assemblea per triar la persona que encapçalarà la llista del 2019. 

Miquel Pueyo durant una entrevista
Miquel Pueyo durant una entrevista | LleidaDiari.cat

Pueyo va ser diputat al Parlament entre el 1988 i 1995, director de Planificació Lingüística de la Generalitat el 2004, secretari de Política Lingüística entre el 2005 i el 2007 i delegat del Govern a Lleida entre 2007 i 2011 en anys del Tripartit. El darrer candidat i actual portaveu d'ERC a la Paeria és Carles Vega que els passats comicis va aconseguir una representació de tres regidors al consistori.

  

El nom de Miquel Pueyo com a possible candidat d'ERC a l'alcaldia de Lleida va començar a sonar fa unes setmanes però no va ser fins aquest diumebre diumenge al vespre que el mateix Pueyo ho va confirmar d'una forma indirecta mitjançant una piulada que així ho suggeria a les xarxes socials. Ara caldrà que reculli els avals necessaris en l'assemblea extraordinària del dimecres vinent per tal de confirmar la seva candidatura amb la qual podria aspirar a l'alcaldia de Lleida l'any que ve.


Comentaris

envia el comentari