Catalunya Diari

'Mira'm i descobreix l'emocionant món del sucre i la diabetis', exhibició de realitat virtual interactiva a CaixaForum Lleida

La iniciativa s’emmarca dins dels actes organitzats per commemorar l'Any Internacional de la Retina

El CaixaForum de Lleida acull aquesta setmana l'exhibició 'Mira'm i descobreix l'emocionant món del sucre i la diabetis', que està basada en una projecció de vídeo 3D Oculus Rift, una tecnologia que permet visualitzar, des de dins de l'organisme, els processos metabòlics relacionats amb el consum d'aliments i les alteracions que desencadenen les complicacions en els pacients amb diabetis, entre elles la ceguesa. La posada en escena amb tecnologia 3D immersiva i els continguts avalats per metges especialistes fan d'aquest vídeo una experiència única.

L'objectiu d'aquesta activitat és conscienciar a la població de la importància d'una alimentació sana i de fer exercici regularment per reduir la prevalença de la diabetis. L'OMS la considera la pandèmia del nostre segle i una de les principals causes de ceguera a casa nostra.
'Mira'm i descobreix l'emocionant món del sucre i la diabetis' es podrà visitar a CaixaForum de dilluns a divendres. A més en horari de matí s'ofereixen passis adreçats exclusivament a centres escolars i el públic general i familiar podrà gaudir de l'exhibició des del dilluns 22 de maig fins al divendres 26 de maig de 18.00 a 20.00 hores, dissabte de 16.00 a 20.00 hores i el diumenge 27 de maig des de les 11.00 fins a les 14.00 hores.

'Mira'm i descobreix l'emocionant món del sucre i la diabetis' és una activitat organitzada per la Fundació Retina Plus, una entitat que lluita contra la ceguesa associada a malalties de la retina i a millorar la salut visual de la població espanyola a través de plans desenvolupats en les línies de recerca, formació.


Comentaris

envia el comentari