Catalunya Diari

Montse Mínguez serà la 2a tinent d'alcalde i Rafael Peris incrementa les seves competències

Montse Mínguez serà la 2a tinent d'alcalde i Rafael Peris incrementa les seves competències| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 Peris ha incrementat les seves competències en tots els àmbits de promoció econòmica i ocupació, que inclou les polítiques de promoció vinculades al territori, la responsabilitat sobre Globalleida des de l’Ajuntament i també la responsabilitat del Parc Científic, alhora que manté les competències de Comerç, Mercats i Consum. Fèlix Larrosa passa a ser tinent d’alcalde de Turisme i Projecció Exterior i regidor del Centre Històric.
 
A més, Neus Brocal s’incorpora com a regidora en l’equip de govern municipal com a regidora del barri de Magraners.
 
L’alcalde de Lleida ha donat a conèixer aquest dijous als regidors i als portaveus dels diferents grups municipals les reassignacions de funcions dels regidors de l’equip de govern . El paer en cap ha felicitat Josep Presseguer i ha agraint la gran tasca desenvolupada durant tots aquests anys a l’Ajuntament de Lleida, especialment els darrers anys al capdavant de l’àrea de Serveis a les Persones, “on ha demostrat tota la seva sensibilitat en uns anys de dificultats econòmiques i socials, i on ha desenvolupat un gran treball per la igualtat de drets i l’ocupació”. Ros ha desitjat tots els èxits a Josep Presseguer, qui es reincorpora al sector agroalimentari, un sector estratègic i fonamental per al país. 


Comentaris

envia el comentari