Catalunya Diari

Els Mossos despleguen controls per garantir el confinament municipal

La policia també revisa accessos a les estacions de transport públic

Pla obert d'un control dels Mossos d'Esquadra aturant vehicles a la T-11
Els Mossos despleguen controls a les carreteres per garantir el confinament municipal | LleidaDiari.cat

Els Mossos d'Esquadra tenen en marxa un ampli dispositiu per garantir el confinament municipal que ha entrat en vigor aquest dijous a Catalunya i que s'allargarà almenys durant deu dies, amb l'objectiu de frenar la transmissió de la covid-19.

La policia catalana ha activat un desplegament amb 258 controls en carreteres principals i secundàries de la xarxa viària, de dia i de nit. El cos policial es coordina amb les policies locals amb l'objectiu de fer comprovacions selectives a les entrades i sortides de les poblacions, com les que feien aquest matí a la carretera T-11, a l'entrada de Tarragona.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

No s'autoritza sortir del municipi per anar a una segona residència

A més, també hi ha revisions als accessos de les estacions de transport públic per garantir que els desplaçaments s'ajusten a les noves mesures. Des d'aquest dijous només es podrà sortir de la localitat de residència per motius de causa major, com per exemple anar a treballar, a estudiar, a un hospital o assistir a una persona dependent. A diferència del període nadalenc, no s'autoritza sortir del municipi -fins ara ho ha estat de la comarca- per anar a una segona residència.


Comentaris

envia el comentari