Catalunya Diari

Movistar apujarà el preu de cada mega utilitzat fora de tarifa

El canvi serà efectiu a partir del 18 de juny per tots els que tinguin activada la tarifa addicional
Movistar apuja el preu dels megues de dades mòbils addicionals. | Cedida

Movistar té previst apujar el preu dels megues de dades mòbils d'Internet el pròxim 18 de juny. Concretament, la companyia augmentarà en 2 cèntims el preu de cada mega que s'utilitzi fora dels contractats amb la tarifa mòbil, segons 'El Economista'. D'aquesta manera, totes les persones que tinguin habilitada la tarifa especial, és a dir, aquells que no hagin establert el límit per gastar en dades mòbils, es veuran afectats per aquesta mesura.

En conseqüència, el límit per gastar que la companyia podrà cobrar als seus clients pel consum d'aquests megues també augmentarà. Si actualment l'empresa cobra 1,5 cèntims per mega (15 euros per un màxim de 1GB addicional contractat), a partir de juny seran 2 cèntims, el que suposa encarir la factura amb 0,5 cèntims més. Igualment, el màxim addicional de dades també augmenta i serà de 2GB.

 

D'aquesta manera, el màxim que un client de Movistar pot arribar a pagar, en el cas que consumis els 2 GB addicionals, serà d'un total de 41 euros addicionals a l'import de la seva tarifa. Si bé el consum de dades mòbils addicionals permet que l'usuari no navegui a baixa velocitat després de gastar els que té contractats, es tracta d'una opció addicional que podrà desactivar fàcilment posant-se en contacte amb la companyia a través del seu web o per telèfon.Comentaris

envia el comentari