Catalunya Diari

Un centenar d'actes ompliran la Setmana Tècnica de l'institut Torre Vicens

Els actes tindran lloc del 18 al 22 de febrer en diferents aules del centre d'educació secundària

Setmana tècnica al Torrevicens | LleidaDiari.cat

  L'Institut Torre Vicens de Lleida acull la setmana vinent la setena edició de la Setmana Tècnica. Concretament, els actes tindran lloc del 18 al 22 de febrer en diferents aules del centre d'educació secundària. Tal com han explicat des de l'institut, les famílies professionals que s'imparteixen al centre (Sanitat, Imatge Personal i Edificació) tindran tota una colla d'actes (conferències, demostracions, tallers, xerrades, etc.), en seran més de 100 al llarg dels cinc dies. Són més de 100 col·laboradors, professionals que han volgut aportar el seu temps, coneixements i expertesa als més joves. 

Els professionals provenen de la Universitat, centres de recerca, Creu Roja, empreses dels diferents sectors, entitats del tercer sector, etc. Malgrat que són importants tots els col·laboradors, enguany asseguren que els hi fa molta il·lusió comptar amb la participació del doctor Joan Viñas, la doctora Montse Esquera en l'àmbit de la salut o en Vicente Javaloyes i David Jorba, en àmbit de la comunicació. 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Unes jornades plenes de professionals

La jornada començarà el dilluns 18 amb la conferència 'Jo sí puc. Com potenciar la meva marca personal', a càrrec de Vicente Javaloyes. Seguidament, tindran lloc una sèrie de xerrades, conferències i tallers com els destinats a parlar sobre diferents temes de salut, d'imatge personal o d'edificació i obres. El segon dia de les jornades seguiran els ponents parlant àmpliament sobre temes de salut com l'alimentació en la diabetis o tècniques d'anàlisi en patologia molecular. El dimarts 19 també tindran lloc dues xerrades sobre formació i orientació laboral, com les impartides per Mireia Aldabó i Marta Pujol, i professionals del Servei d'Informació i Orientació Universitària UdL.

Paral·lelament, la resta de dies els alumnes i totes aquelles persones interessades en informar-se a través d'aquestes jornades, podran fer-ho amb xerrades com 'Tècniques de Radioteràpia', 'Microbiologia a la indústria Cervesera', 'Tècniques de descoloració', 'Disseny d'interiors' o 'Descobreix el mercat laboral a Ponent', entre altres. La xerrada d'Agueda Gasión, 'Women can build', serà l'encarregada de cloure les jornades del Torrevicens. L'institut lleidatà ha comptat amb la col·laboració d'entitats i professionals com l'IRBLleida, la Universitat de Lleida, el Programa Nereu, l'Ajuntament de Lleida, el Magatzem del Perruquer o la Universitat Oberta de Catalunya, entre molts altres. Si estàs interessat a formar-hi part d'aquestes apassionants jornades no dubtis en inscriure't i buscar més informació trucant al centre d'educació secundària i formació professional de Lleida.


Comentaris

envia el comentari