Catalunya Diari

Municipàlia acollirà la presentació d'un revolucionari vehicle elèctric

Amb una capacitat de càrrega de 250 kg i una autonomia de 35 km, es pot utilitzar en tasques vigilància, policials, de distribució i de neteja

Imatge del vehicle
Imatge del vehicle | LleidaDiari.cat

L'empresa Tromber (Electric Transport Solutions) presentarà a la pròxima edició de Municipàlia un innovador vehicle lleuger 100% elèctric molt polivalent i totalment personalitzable, amb altes prestacions pel que fa a l'autonomia i a la capacitat de càrrega. Una de les característiques principals del producte és la polivalència, ja que amb una mateixa base es pot equipar per utilitzar-lo en diversos sectors.

Es tracta de vehicles robustos amb xassís d'acer al carboni preparats per fer treballs molt exigents, que poden carregar fins a 250 kg sense problemes i fer 35 km reals. Els creadors destaquen també la seva seguretat, facilitat de maneig i plantejament ecològic. Entres altres usos, es poden utilitzar d'unitats de vigilància, policials, de distribució i de neteja. Fins i tot es pot adaptar a usos d'oci, com per exemple de vehicle de transport en camps de golf.

Entre el 22 al 24 d'octubre en el recinte de Fira de Lleida

Amb dos anys de funcionament, la firma Tromber, ubicada a Polinyà (el Vallès Occidental) s'ha especialitzat en vehicles de transport sostenibles i eficients, essent el que presentaran a Municipàlia el primer model de l'empresa que ha sortit —ara fa pocs mesos— al mercat. La 20a edició de Municipàlia (Fira Internacional d'Equipaments i Serveis Municipals) obrirà les portes —juntament amb la 4a edició d'Innocamping— entre el 22 al 24 d'octubre en el recinte de Fira de Lleida.

Imatge del vehicle
Imatge del vehicle | Telecinco

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari