Catalunya Diari

Municipàlia 2021 acollirà una missió tècnica d'autoritats d'Amèrica llatina

El certamen se celebrarà a Fira de Lleida del 19 al 21 d'octubre, conjuntament amb el saló Innocamping

Amèrica llatina tornarà a tenir una representació destacada a la 21a edició de Municipàlia (Fira Internacional d'Equipaments i Serveis Municipals), amb la presència d'una missió tècnica d'autoritats de diversos països d'Amèrica del Sud, Amèrica Central i Amèrica del Nord coordinada per la Unión Iberoamericana de Municipalistas (UIM).


 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!
 Fira de Lleida  missió tècnica internacional 19 al 21 d'octubre Innocamping

Després de signar l'acorda amb Fira de Lleida, la vicesecretària general primera de l'UIM, María García Pizarro, ha indicat que, malgrat la pandèmia, «hi ha un interès molt gran per part de les autoritats llatinoamericanes, moltes de les quals d'alt nivell, per conèixer Municipàlia». «Això augura una bona participació, sempre que no sorgeixin restriccions de darrera hora motivades per la crisi sanitària», ha indicat.

La CGT i Fruita amb Justícia Social acusen la Paeria de vetar-los l'accés al dispositiu per a temporers . Imatge del 19 de juliol
Municipàlia 2021 acollirà una missió tècnica d'autoritats d'Amèrica llatina | Lleidadiari.cat

Es volen donar a conèixer experiències de gestió pública local

La representació estrangera, en la qual participaran alcaldes, regidors, alts directius, tècnics d'administracions públiques i experts de diversos països d'Amèrica llatina, està destinada a convertir-se en una gran plataforma d'intercanvi d'experiències i de debat sobre l'evolució dels municipis i sobre els nous reptes que afronten els municipis per tal d'assolir un model intel·ligent, eficaç i sostenible de desenvolupament. 

L'objectiu de la iniciativa és donar a conèixer als participants experiències i bones pràctiques de gestió pública local i solucions empresarials per mitjà de les conferències inaugural i de cloenda, conferències sectorials, experiències de millora, diàlegs empresarials, espais de trobada i visites presencials als estands.

Aquest conveni, que facilitarà la quarta presència de l'UIM a Lleida, dona continuïtat i amplia els objectius dels acords previs firmats el 2015, 2017 i 2019. Les tres darreres edicions de la missió tècnica internacional de la Unión Iberoamericana de Municipalistas van portar a Municipàlia un total de 86 autoritats locals, directius, assessors i empresaris de 14 països llatinoamericans i Angola.

 


Comentaris

envia el comentari