Catalunya Diari

Natura, cinema i patrimoni, aquesta setmana a les Nits d’Estiu

Natura, cinema i patrimoni, aquesta setmana a les Nits d’Estiu| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

Nits d’Estiucicle Natura als Parcs

Les activitats de les Nits d’Estiu continuaran dissabte, 10 d’agost, al local social de la Partida de Rufea que acollirà una nova projecció de Cinema a la Fresca a l’Horta a les 22.00 hores. I el proper diumenge, les Nits d’Estiu se centraran en el Patrimoni de la ciutat, amb una visita guiada a les restes de les muralles medievals de Lleida, que es poden contemplar al número 47 del carrer d’Anselm Clavé.

A banda de les tres activitats programades per a aquesta setmana, les Nits d’Estiu conviden a visitar els principals museus i elements patrimonials de Lleida. El Museu Jaume Morera exposa 'Temps de Canvis. Col·lecció de la Fundació Privada Associació d’Artistes Visuals de Catalunya (AAVC)'. A la Panera es pot gaudir de quatre propostes: Jetzeit (el temps d’ara+ L’Esquena de l’àngel), Galeria & Ediciones Gingko (1989-1998), Interior/Exterior, i Taps, Cubs i Dits a l’Espai Mini Panera. Així mateix, el centre d’art ha programat tallers i activitats infantils per atansar als menuts el món de la creació artística contemporània.

El Campament de la Canadiense exposa les mostres permanents 'La força de l’Aigua. El doctor Pearson i les obres de la Canadiense a Lleida' i 'Aigües del món, un món d’aigües'.

Com cada any, el Bus Turístic permet a tothom arribar còmodament a tots els atractius de Lleida, en especial a la Seu Vella i al Castell del Rei-Suda, al Castell de Gardeny i, enguany, per primera vegada, al nou Jardí Botànic de la ciutat, l’Arborètum.Comentaris

envia el comentari