Catalunya Diari

Neix 'Appunta', per a notificar les incidències de l'Horta de Lleida

Aquesta eina pot ajudar a aconseguir una ciutat més cívica i neta i pot suposar una eina útil per actuar contra els abocaments il·legals

Imatge del cartell de l'anunci de la nova app de l'Horta de Lleida
Les incidències de l’Horta ja es poden tramitar a través d’Appunta | LleidaDiari.cat

Appunta, l'aplicació per a mòbils de l'Ajuntament de Lleida, que permet als ciutadans i ciutadanes reportar qualsevol incidència a la via pública, ja disposa d'un apartat específic per a notificar les eventualitats que es produeixin a l'Horta de Lleida.

En descarregar l'aplicatiu, es pot escollir la categoria 'Horta', que permet afegir una imatge o fotografia i escriure un comentari, que es rebrà als serveis municipals, els quals donaran resposta al comunicant, informant-lo de l'estat de la incidència. Aquesta eina, que es va posar en marxa de manera genèrica el 2016, s'ha perfeccionat amb aquesta nova categoria, que ha de permetre reportar, realimentar i informar de forma més eficaç i ràpida.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Una ciutat més cívica i neta

Appunta pot ajudar a aconseguir una ciutat més cívica i neta i pot suposar una eina útil per actuar contra els abocaments il·legals a l'Horta comptant amb la complicitat dels veïns i veïnes. La immediatesa de la informació permetrà una actuació més ràpida per part dels serveis municipals en acotar aquesta problemàtica, que té molt sensibilitzats als veïns i veïnes de les partides de l'Horta.

Cal recordar que el darrer balanç de la concessionària del servei de neteja i recollida de residus té comptabilitzats 4 abocaments il·legals de brossa al dia. En general, l'aplicació també està sent revisada i actualitzada periòdicament per a millorar-ne el rendiment. En la darrera versió, que es pot trobar al Play Store, ja s'inclou la geolocalització de fotografies i un major detall de les incidències, a més del nou apartat Horta.


Comentaris

envia el comentari