Catalunya Diari

Neix a Lleida la primera web d'Espanya dedicada a la venda 'online' de carn fresca

Banzaai Market, ‘startup’ que ha creat la web, ofereix aquest servei amb l’objectiu d’oferir comoditat

Imatge dels emprenedors
Imatge dels emprenedors | LleidaDiari.cat

L'startup Banzaai Market, instal·lada en el viver del Centre Europeu d'Empreses i Innovació (CEEILleida), ha creat la primera web d'Espanya especialitzada en la venda digital de carn fresca en format professional. 

A través de la web compracarnefresca.es, els professionals de la restauració i particulars poden fer una comanda de carn fresca a qualsevol hora del dia, sense el risc que hi hagi errors en la comunicació entre el proveïdor i el client.

Beneficis pels restaurants

«Fer la comanda a través d'aquesta web permet a un restaurant poder encarregar aliments quan ha finalitzat, per exemple un servei de sopar, sense haver d'esperar l'endemà, la qual cosa permet al restaurant guanyar en agilitat i autonomia de gestió», segons expliquen Arnau Bresolí i Roger Vidal, fundadors de Banzaai Market.

Compracarnefresca.es és un projecte innovador basat en la transformació del model de distribució de carn fresca per a professionals de la restauració. En aquest sentit, Bresolí i Vidal afirmen que l'equip de compracarnefresca.es «és coneixedor del complicat que pot ser gestionar un negoci de restauració, de manera que el nostre objectiu principal és el d'oferir comoditat».

El client sempre pagarà pel pes real del producte

Així mateix, els dos emprenedors asseguren que el client «sempre pagarà pel pes real del producte, tot comprant-lo per internet», i que pot adquirir tota mena de carns, com vedella, corder, porc, conill, pollastre o altres aus, a més d'embotit fresc, salses i condiments.

Els dos impulsors d'aquesta web, dos joves de 25 anys, manifesten que la seva obsessió és la qualitat del producte i, per aquest motiu, «treballem amb productors de reconegut prestigi i experiència». En aquest sentit, afirmen que «des de compracarnefresca.es, ens encarreguem de supervisar tots els productes que oferim en la nostra plataforma web i tots els productes demanats pels nostres clients. Així mateix, garantim que la majoria dels productes siguin de procedència nacional i que tots compleixen els estàndards de qualitat més rigorosos», i afegeixen que «tota la carn se serveix envasada individualment, la qual cosa permet allargar la data de caducitat».

 

Sorteig a través del seu perfil d'Instagram

Coincidint amb la posada en marxa d'aquesta web, els seus impulsors han convocat un sorteig a través del perfil d'Instagram de compracarnefresca.es, que dóna la possibilitat de guanyar un lot de productes de carn fresca, i que estarà obert fins al 29 de novembre.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari