Catalunya Diari

Neix la primera 'app' lleidatana de menjar a domicili

Un dels objectius de Mytapper, empresa creada pel lleidatà Marc Garcia, és ajudar el sector de la restauració aplicant comissions més reduïdes

Imatge d'unes bosses de menjar a domicili

Neix la primera app lleidatana de menjar a domicili | LleidaDiari.cat

Lleida compta ja amb una empresa pròpia de menjars a domicili, Mytapper, una aplicació centrada en restaurants de qualitat de la capital de Ponent i que, segons el seu creador, el lleidatà Marc Garcia, neix també «amb l'objectiu d'ajudar el sector de la restauració, un dels que més estan patint per la crisi de la Covid i per les mesures establertes per les autoritats sanitàries».

L'empresa, en efecte, aplica unes comissions molt reduïdes sobre el valor de la comanda, que poden arribar a ser d'un terç de les que cobren les grans plataformes del sector. El fundador de Mytapper considera que «és evident que la negativa dinàmica actual obliga el sector a canviar de mentalitat i reinventar-se, i en aquest sentit el menjar a domicili és una solució pràctica, còmoda i segura tant per al restaurador com per al client».

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

A nivell d'organització, Mytapper treballa amb dues modalitats de funcionament. En la primera, el mateix restaurant fa el repartiment (aplicant-se aleshores una comissió del 10%), mentre que en la segona l'empresa s'encarrega també de la distribució (amb una comissió del 15%).

Actualment Mytapper treballa amb 19 restaurants i una peixateria

Actualment Mytapper treballa amb 19 restaurants i una peixateria, tot i que Marc Garcia no descarta ampliar el nombre d'establiments fins a 25 o 30. Els restaurants en qüestió són Kaoma, Bar Tòfol, MacaoCaravista, Rita Cokó, PresseguerTrattoria, Creperia Flash, Miss SushiVilla FerraraSaroa, Gran Hamburgo, De La RosaSíbaris, Sushi Kyoto, Frankfurt WienerMostaza&CoUnplug i Teresa Carles. Com a curiositat, aquesta nova aplicació ha permès al restaurant Caravista, que és també peixateria, convertir-se en el primer establiment de restauració de Lleida en oferir peix i marisc fresc a domicili.

Sens dubte, aquesta és una bona idea per a tota aquella restauració lleidatana que s'ha vist més afectada que mai per les restriccions de la pandèmia de la Covid-19. El tancament de bars i restaurants ha fet baixar molt la facturació i, aquesta nova aplicació, aproparà una mica més els serveis de l'hosteleria a cada casa que vulgui seguir gaudint de la gastronomia de la ciutat.


Comentaris

envia el comentari