Catalunya Diari

Neus Brocal pren possessió com a regidora de l’Ajuntament de Lleida

Neus Brocal pren possessió com a regidora de l’Ajuntament de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de LleidaRos li ha lliurat la venera i l’escut que la distingeixen com a paer i li ha recordat el compliment de les obligacions que comporta el càrrec, donat que ja va ser-ho en l’anterior legislatura. Ros li ha desitjat tot l’èxit en aquesta nova etapa, incidint en la vocació estricta de servei al ciutadà i del treball per la convivència a la ciutat.

Per la seva banda, Brocal que afirmat que li plau tornar a formar part de la Corporació Municipal i s’ha posat al servei dels lleidatans, especialment dels veïns de Magraners, barri del qual és regidora. La regidora ocupa la vacant de l’extinent d’alcalde Josep Presseguer, i ha aprofitat per desitjar-li sort a en la seva nova etapa professional –Presseguer va ratificar la seva renúncia en l’últim ple, al mes de febrer-.

Els membres de la Corporació Municipal han felicitat Brocal pel nou càrrec. Neus Brocal s'integrarà a les àrres vinculades als Serveis a les Persones, a banda de ser regidora del barri de Magraners, com en l'anterior període com a regidora de Polítiques d’Igualtat a l’Ajuntament de Lleida, del 2007 al 2011. Nascuda a Lleida l’any 1974, és tècnica especialista de Segon Grau, en la branca Administrativa i Comercial, en l’especialitat Informàtica d’Empresa.


Comentaris

envia el comentari