Catalunya Diari

Nits Q Lleida promou recomanacions per a un ús responsable de les terrasses dels locals

Amb l’entrada a la Fase 1 ha difós un missatge a les xarxes sobre el civisme individual i col·lectiu per garantir les mesures de seguretat i de protecció

Cartell de l'esdeveniment
Nits Q Lleida promou recomanacions per a un ús responsable de les terrasses dels locals | LleidaDiari.cat

Nits Q Lleida ha iniciat la difusió a xarxes socials d'un seguit de recomanacions per a un ús responsable de les terrasses dels establiments de restauració que poden obrir amb l'entrada avui a la fase 1 de desconfinament.

En situació d'emergència sanitària, l'obertura està condicionada al 50% del seu aforament habitual amb un màxim de 10 persones per taula. Nits Q dona suport als locals d'oci per conscienciar la ciutadania que és responsabilitat de tothom seguir els consells de les autoritats competents per garantir les mesures de seguretat i de protecció. D'aquesta manera, es vol sensibilitzar sobre el civisme i la responsabilitat, tan individual com col·lectiva, a l'hora de fer ús d'aquests espais.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Cal mantenir la distància de seguretat de 2 metres

Entre altres, es recorda que cal mantenir la distància de seguretat, de 2 metres, entre les persones assegudes a la mateixa taula i/o en taules properes; que no es pot consumir dins el local –només a les terrasses i amb un 50 de l'aforament habitual-; que cal respectar el nombre màxim de 10 persones juntes, o utilitzar el gel desinfectant i rentar-se les mans sovint (per a més informació, es pot consultar Canal Salut). Igualment, també s'aprofita per prevenir els riscos en el consum d'alcohol.

Programa d'intervenció educativa en espais d'oci nocturn

Nits Q Lleida de l'Ajuntament de Lleida és un programa d'intervenció educativa en espais d'oci nocturn que pretén crear un espai de diàleg participatiu entre els agents implicats en l'oci nocturn de la ciutat per aconseguir entorns més segurs, atractius, saludables, creatius i de qualitat per a tothom, per millorar l'oci nocturn a Lleida. Es desenvolupa a Lleida des de l'any 2013 impulsat per l'Ajuntament i amb la col·laboració del Departament de Salut de la Generalitat i la Diputació de Lleida.


Comentaris

envia el comentari