Catalunya Diari

El jugador de bàsquet targarí Pierre Oriola, ambaixador del Grup Drivim

Ha signat un contracte amb DS-Store Badalona d'un any i se li ha fet entrega d'un DS7 Crossback

A partir d'ara l'alta gamma de Citroën porta, també, segell lleidatà. I és que el targarí i jugador de bàsquet del FC Barcelona Pierre Oriola ha signat un contracte amb DS-Store Badalona d'un any i se li ha fet entrega d'un DS7 Crossback. Es tracta d'un turisme d'alta gamma que reflecteix les pautes de l'alta costura de l'automoció: disseny, carismàtic, tecnologia d'avantguarda, refinament, atenció als detalls i una serenitat dinàmica. Amb aquest contracte, l'esportista lleidatà ha estat nomenat nou ambaixador de la marca DS Automobiles en Grup Drivim, la xarxa de concessionaris i tallers oficials Subaru a Badalona i de les marques Citroën i DS Automobiles a Lleida, Mataró, Badalona i Calella.

Imatge promocional de Grup Drivim amb Pierre Oriola
Imatge promocional de Grup Drivim amb Pierre Oriola | Grup Drivim

El fitxatge d'Oriola suposarà per al Grup Drivim un xut d'energia i passió, adjectius que defineixen a la perfecció a l'esportista dins la pista. A la vegada, faran una simbiosi perfecta per a dur a terme les seves trajectòries professionals. Oriola, des que va fer el salt a la Lliga ACB amb el CB Sevilla el 2014, en menys de quatre anys s'ha proclamat campió de la Copa del Rei 2018 de bàsquet, convertint-se així, en el nou ídol dels aficionats blaugranes.

La consolidació de la marca Citroën a Lleida

La presència del Grup Drivim a Lleida suposa la consolidació de la marca Citroën sota el paraigua de la xarxa de concessionaris Drivim i va alineada amb l'estratègia de creixement del grup. A més a més, genera una nova presència del grup a la zona de la Catalunya oest amb una marca generalista del mercat de l'automoció. El canvi a Lleida no ha plantejat cap problema, al contrari, fa més competitius els preus de venda de Citroën a la província. Tota la xarxa segueix donant servei i atenent als usuaris de cotxes Citroën, però amb un nou concepte i qualitat que ja porta aportant Drivim als seus concessionaris oficials. «Estem molt il·lusionats d'arribar a una ciutat com és Lleida, creiem que és un pas clau en l'expansió del grup», va destacar Joan Casanovas, gerent de grup Drivim, una vegada iniciada la gestió a Lleida.


Comentaris

envia el comentari