Catalunya Diari

L'Ajuntament de Lleida nomena fill predilecte de la ciutat l'escriptor Josep Vallverdú

Per la seva dilatada trajectòria com a escriptor, intel·lectual, traductor, lingüista, assagista i docent

El Ple de l'Ajuntament de Lleida ha aprovat nomenar Josep Vallverdú fill predilecte de la ciutat, per la seva dilatada trajectòria com a escriptor, intel·lectual, traductor, lingüista, assagista i docent, així com per la seva contribució a donar a conèixer la llengua i la cultura catalanes arreu, especialment entre els més joves.

La sessió, corresponent al mes de gener, també ha acordat una declaració institucional per reclamar a Renfe que el nou AVE 'low cost' entre Barcelona i Madrid faci parades també a Lleida. Així, mateix s'ha aprovat una moció de suport als productors de fruita dolça de Lleida.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

D'altra banda, el Ple ha donat llum verda, finalment, al compte general de la Paeria del 2018, després d'aprovar prèviament els comptes de l'Empresa Municipal d'Urbanisme corresponents al mateix exercici.

La Paeria ofereix el Magical perquè s'hi pugui instal·lar la delegació de TV3

L'Ajuntament de Lleida ha ofert uns 300 metes quadrats a la primera planta del Magical Media, al Parc Científic i Tecnològic de Gardeny, perquè s'hi pugui instal·lar la delegació de TV3 a Lleida, després que la CCMA fes un anunci públic per llogar un local. Fonts de la Paeria han explicat a l'ACN que l'oferta es va presentar aquest dijous, últim dia per poder-ho fer, ja que la convocatòria estava oberta del 12 de desembre de 2019 al 30 de gener de 2020.

La CCMA busca una oficina d'entre 220 i 280 metres quadrats, exclosos els lavabos, com a centre de treball per a entre deu i vint persones i tres places d'aparcament per un període mínim de cinc anys. En cas d'optar pel Magical, des de la Paeria asseguren que la presència de TV3 es podrà compaginar perfectament amb les activitats actuals que es fan a l'edifici i que els despatxos que actualment estan ocupats a la primera planta es traslladarien a la segona.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari