Catalunya Diari

Nominen als premis Doctoralia un metge del Servei d’Angiologia de l’Arnau de Vilanova de Lleida

Hi ha un total de 409 nominats de 28 especialitats

Façana de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida
Façana de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida | ICS

Jordi Cordobés Gual, facultatiu especialista del Servei d'Angiologia i Cirurgia Vascular de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, ha estat nominat als Doctoralia Award, els únics premis que reconeixen els especialistes en salut més valorats per part dels seus companys de professió i dels mateixos pacients.

Aquest 2019 participen en aquests premis un total de 409 nominats de 28 especialitats i durant la primera setmana de votacions s'han registrat més de 2.400 vots. A Catalunya hi ha un total de 83 especialistes nominats.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Elegits d'acord amb les opinions que han adquirit durant l'últim any

Per accedir a la nominació, els candidats són elegits d'acord amb les opinions que han adquirit durant l'últim any per part dels pacients. A més, durant tot el mes de desembre, els professionals de la plataforma també poden votar als millors companys d'especialitat. Doctoralia és una plataforma internacional que connecta pacients i professionals sanitaris, tot oferint un espai on buscar, preguntar i trobar els millors professionals de la salut segons les necessitats dels pacients.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari