Catalunya Diari

Nou brot de coronavirus en una residència de gent gran a Lleida

Hi ha divuit persones infectades

Coronavirus 2020
S'ha produït un rebrot de coronavirus en una residència de la ciutat de Lleida. | ACN

El Departament de Salut va detectar a mitjans de la setmana passada un brot de coronavirus en la residència Castrillón de Lleida, després que 13 dels ancians i 5 treballadors donessin positiu, segons publica el diari Segre i han confirmat a l'ACN fonts de la conselleria.

Salut va efectuar proves PCR a usuaris i treballadors després que diverses persones del centre presentessin símptomes compatibles amb la covid-19, que van revelar 18 positius. 4 dels 13 usuaris del geriàtric privat que van donar positiu es troben ingressats en un centre hospitalari. Des del Departament assenyalen que el brot està sota control, ja que s'hagin separat i aïllat els possibles contagis, tal com preveu establert per les autoritats sanitàries.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

S'ha reforçat l'assistència a la residència amb infermeres i auxiliars d'infermeria

D'altra banda, des de l'Atenció Primària s'ha reforçat l'assistència a la residència amb infermeres i auxiliars d'infermeria per suplir el personal que es troba de baixa. Així mateix, des de Salut Pública han efectuat formació específica a la plantilla per tal d'aplicar un correcte aïllament i sobre l'ús d'equips de protecció individuals (EPI), segons han indicat fons de la conselleria.


Comentaris

envia el comentari