Catalunya Diari

Nou repartiment de mascaretes infantils de roba a Lleida

Aquest dijous, 4 de juny, de les 17h a les 19h, a la plaça Sant Joan i a la plaça Pau Casals

Imatge de l'alcalde de Lleida amb mascaretes preparades per a repartir
Nou repartiment de mascaretes infantils de roba a Lleida | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida segueix repartint mascaretes per a nens i nenes, fruit de les donacions altruistes de diferents entitats i col·lectius de Lleida.

Aquest dijous, 4 de juny, es repartiran mascaretes a la plaça de Sant Joan, perquè les puguin recollir infants de les zones de Democràcia i Rambla Ferran, i a la plaça Pau Casals, per a famílies amb infants que viuen a la Zona Alta i Joc de la Bola. El repartiment es farà de les 17.00 a les 19.00 hores.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La Paeria agraeix les donacions

La Paeria agraeix les donacions que continua rebent de mans tant d'entitats com de particulars. Aquest matí, l'alcalde Miquel Pueyo, ha recollit una nova donació d'entitat de persones que provenen d'altres països i que formen part del Fòrum per la Cohesió Social (FOCCS). En aquests moments, l'Ajuntament de Lleida disposa d'un estoc de 1.619 mascaretes infantils confegides amb roba: 87 de la talla 1, 670 de la talla 2 i 732 de la talla 3.


Comentaris

envia el comentari