Una fusió de cuina xinesa i peruana arriba a Lleida amb Kaōma

El nou restaurant obre les portes dijous 20 de juny al número 15 del carrer Camp de Mart
El restaurant Kaoma de Lleida
El restaurant Kaoma de Lleida | LleidaDiari.cat

Lleida amplia l'oferta gastronòmica amb l'obertura d'un restaurant únic a la ciutat, que oferirà una fusió de cuina xinesa i peruana amb tocs mediterranis. Es tracta d'un projecte «deliciós» i «amb molta il·lusió» que arriba de la mà de Macao i en què els seus responsables treballen des de fa mesos en una carta molt elaborada.

 

Aquest mestissatge fa que l'oferta gastronòmica que es podrà degustar al Kaōma sigui eclèctica: des d'un tàrtar de gamba vermella amb mango i alvocat, fins al típic ànec pekín a l'estil Kaōma o uns musclos de roca amb curri vermell suau i alfàbrega, i un llarg etcètera de plats tan o encara més apetitosos...

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Kaōma obrirà les portes dijous 20 de juny

Kaōma obrirà les portes dijous 20 de juny al migdia al número 15 del carrer Camp de Mart, un dels centres neuràlgics per als foodies més exigents, ja que està situat en una de les zones amb més oferta gastronòmica de la capital del Segrià.

 

Els dies de descans setmanal al Kaōma seran dimarts nit i dimecres tot el dia. Això els permetrà donar servei els dilluns, un dia en què tradicionalment la majoria de locals de restauració estan tancats. Prepareu-vos per obrir els ulls, la boca i tots els sentits a Kaōma Lleida.

Imatge de l'interior de Kaoma
Imatge de l'interior de Kaoma | LleidaDiari.cat

 

 

També et poden interessar...



Comentaris

envia el comentari