Catalunya Diari

Nou servei d'autobús per anar a les Basses

Nou servei d'autobús per anar a les Basses| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 Aquests usuaris són principalment una vintena de nens i nenes que van a la pista d’atletisme. A partir d'aquest mes de febrer disposen d’un servei especial tres dies a la setmana (dilluns, dimecres i divendres a les 18.00 i les 20.00 hores). D'aquesta manera no han de travessar la carretera per anar a la parada del Jardiland, ja que l’autobús urbà els recull a la porta del complex esportiu.
 
Des que ha entrat en funcionament aquest servei l’han utilitzat 45 alumnes de sisè curs que van a les pistes a fer les pràctiques d'atletisme, a més de la vintena d’atletes del club Lleida Unió Atlètica. Aquest servei s’ha de demanar i tramitar de forma online a través del Directori de procediments i serveis electrònics de l’Ajuntament de Lleida.
 
Els usuaris de les pistes d’atletisme també disposen de la línia L128 de Lleida a Alpicat, que té una freqüència de 60 minuts i va des de l’estació d’autobusos fins a Alpicat passant per l’avinguda Catalunya, Rambla Aragó, Balmes, Rovira Roure i la carretera N-240. Així, la L128, a més de les parades a l’estació d’autobusos, Rambla Aragó, Ricard Vinyes/Sanitat, Hospital de Santa Maria i Germanies 2, realitza les parades a Camí de l’Albi, Les Basses 1 i 2 i la nova parada davant del Jardiland/Camí de Torres de Sanui.


Comentaris

envia el comentari