Catalunya Diari

Nova campanya de donació de sang a La Llotja de Lleida

Tots els dijous de maig, de 17h a 21h, amb reserva d’hora al web www.donarsang.gencat.cat

Cartell de l'esdeveniment
Tots els dijous de maig, de 17h a 21h, amb reserva d’hora al web www.donarsang.gencat.cat | LleidaDiari.cat

La Llotja de Lleida cedeix de nou el seu espai al Banc de Sang i Teixits per dur a terme una campanya de donació de sang, després de la bona resposta aconseguida durant els mesos de març i abril en el confinament per l'estat d'alarma de la Covid-19.

Tots els dijous del mes de maig, de les 17.00 hores a les 21.00 hores, les instal·lacions del Palau de Congressos estaran obertes per a les persones que desitgin fer donació de sang, una activitat imprescindible amb què la ciutadania pot col·laborar per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l'atenció als i les pacients dels hospitals. Per poder fer les donacions cal fer reservar prèvia al web www.donarsang.gencat.cat.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un punt de referència de la donació

La col·laboració entre el Banc de Sang, la Llotja i la Paeria ha permès que l'equipament municipal es converteixi aquest mes de maig en un punt de referència de la donació, juntament amb l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida. El Banc de Sang, que depèn del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, se segueixen les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes.

Des d'aquesta setmana, entre altres accions, els donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l'espai, han de guardar una distància mínima d'un metre amb la resta de persones i tenen un bolígraf d'un sol ús per emplenar el qüestionari, entre d'altres.


Comentaris

envia el comentari