Catalunya Diari

Nova convocatòria de subvencions destinades a activitats d’esports col·lectius i individuals per a l’any 2021

Els clubs, entitats i esportistes podran presentar les seves propostes a partir del 24 de setembre

L'Ajuntament de Lleida ha presentat la nova convocatòria de subvencions destinades a activitats d'esports col·lectius i individuals per a l'any 2021. El regidor de Joventut, Festes i Tradicions i Esports, Ignasi Amor, ha donat compte dels detalls a la Comissió Informativa de les Polítiques de gestió Cultural, d'Esport i de Joventut.
 

La Paeria hi destina 50000 euros i promou l’esport de base, femení i inclusiu, dels quals 35000 van a entitats i clubs i 15000 a esportistes individuals. Els clubs, entitats i esportistes podran presentar les seves propostes a partir del 24 de setembre.
 

L’objectiu d’aquesta convocatòria de subvencions és atorgar una concessió d’ajuts per potenciar la promoció de les activitats esportives socials, dinamitzar l’esport federat i no federat, i fomentar les accions de caire esportiu d’integració social dels esports individuals i col·lectius.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Entre les diferents activitats subvencionables a les entitats d’esports col·lectius es podran presentar accions com la promoció d’activitats esportives anualsactivitats de caràcter puntual i federada (torneig/campionat) i/o puntual i no federada (campionat social).

Imatge del poliesportiu d'Alcarràs
Nova convocatòria de subvencions destinades a activitats d’esports col·lectius i individuals per a l’any 2021 | LleidaDiari.cat

Criteris de valoració

Entre els criteris de valoració més destacats es tindrà en compte el nombre d’esportistes i equips del club prioritzant els que tinguin més nombre en la base, en equips femenins i en inclusius. També es tindran en compte el nivell de les competicions on s’ha participat i els títols obtinguts en la darrera temporada, el nombre de socis i les titulacions esportives dels tècnics, entre d’altres.
 

Pel que fa a les activitats subvencionables a les entitats i esportites d’esports individuals es podran presentar accions com la promoció d’activitats esportives anuals, activitats de carácter puntual i federada (torneig/campionat) i/o puntual i no federada (cursa popular).

Entre els criteris de valoració més destacats per als esportistes individuals es tindrà en compte el nombre de títols internacionals, estatals i nacionals obtinguts en la darrera temporada, la participació en seleccions, així com la potenciació de l’esport femení i inclusiu. També es tindran en compte en el cas d’entitats d’esports individuals el nivell de les competicions, el nombre d’esportistes i la potenciació de l’esport femení i inclusiu, entre d’altres.
 

El regidor Ignasi Amor ha destacat que «surt una convocatòria renovada amb uns nous paràmatres on es podran presentar accions fetes durant l’any 2021 un cop s’ha anat recuperant l’activitat esportiva després de les restriccions per la pandèmia». Amor ha afegit que «amb aquesta convocatòria de concurrència competitiva totes les entitats, clubs i esportistes es podran presentar, però com a compromís del govern de la Paeria es busca donar suport a l’esport femení, inclusiu i de base, com mai s’havia fet abans».


Comentaris

envia el comentari