Catalunya Diari

La nova Coral AECC Lleida dona el tret de sortida als preparatius de la Col·lecta de 2019

Està formada per una trentena de voluntaris i pacient de l'associació

Imatge de la presentació
Imatge de la coral de l'AECC | LleidaDiari.cat
 

L'AECC - Catalunya contra el Càncer Lleida ha presentat aquest vespre la nova Coral AECC, en el marc de la reunió anual de la col·lecta a la ciutat de Lleida del pròxim 6 de juny, a l'Acadèmia Mariana. La coral es s'ha estrenat amb la interpretació de l'himne del projecte 1 minut de música contra el càncer, 'Donant la cara per tu'. La nova Coral AECC Lleida està formada per una trentena de voluntaris i pacient de l'associació. Aquest grup va néixer amb l'objectiu de continuar treballant pels usuaris i crear nous projectes.

L'acte de presentació ha començat a les 19.00 hores amb una visita a l'Oratori de l'Acadèmia amb una breu explicació històrica de l'edifici. Seguidament, la Coral AECC Lleida cantarà l'himne de la campanya al Paranimf. En acabar, es realitzarà la reunió anual de la col·lecta.

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

 

Més de 95 delegacions i juntes locals repartides per tota la demarcació

L'AECC Lleida té més de 95 delegacions i juntes locals repartides per tota la demarcació. També participen en les accions de l'associació més de 550 voluntaris i col·laboradors. A més, l'AECC Lleida compta amb més de 3.800 socis.

Totes les activitats i serveis d'acompanyament a malalts de càncer i a les seves famílies que ofereix l'associació són totalment gratuïtes. A més, l'AECC Lleida fomenta la investigació oncològica. Actualment, a través de la Fundación AECC, finança amb 60.000 € cada any (quatre en total) una beca postdoctoral a la Dra. en Biologia per la UdL Anna Macià Armengol. També l'associació té oberta una altra beca predoctoral de 3 anys prorrogable a un any més amb una dotació de 21.000 anuals.

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari