Catalunya Diari

Nova imatge per a l’skatepark del Secà de Sant Pere de Lleida

El grup de joves Lleida Street Art ha estat l’encarregat d’aquest projecte

Imatge de l'skateparc del Secà
Imatge de l'skateparc del Secà | LleidaDiari.cat

L'Skatepark del barri del Secà de Sant Pere estrena nova imatge. El grup de joves Lleida Street Art han elaborat el disseny, presentat aquest dimarts, amb colors intensos, figures geomètriques i motius al·legòrics vinculats als usos de la pista (taules d'skate, patinets i bicicletes BMX). La imatge final resulta d'un estil fresc i pensat pels mateixos joves.

Els i les joves creadors, de 13 a 20 anys, han participat en el taller d'art urbà, impulsat per LleidaJove, departament de Joventut, i que s'ha fet amb graffiter DUDE. L'activitat ha servit per mostrar diferents tècniques plàstiques i el projecte final ha consistit en la creació del disseny de l'Skatepark.

El dilluns 1 de juliol s'iniciarà una nova edició del Lleida Street Art

L'acte de presentació, aquest dimarts, ha comptat amb la presència del nou president de l'Associació de Veïns del Secà, José Carreiro, qui ha felicitat als joves per aquesta iniciativa i els ha encoratjat a continuar amb aquestes iniciatives que fan barri i fan ciutat. El dilluns 1 de juliol s'iniciarà una nova edició del Lleida Street Art dins les activitats d'estiu de LleidaJove. En aquest cas, el projecte consistirà en la decoració d'un mur ubicat al carrer de Sant Antoni, número 33.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari