Catalunya Diari

La nova oficina de l'atur de Lleida s'ubicarà al barri de Cappont

Disposarà d'uns 1.300 metres quadrats, la majoria dedicats a l'atenció al ciutadà però també comptarà amb zona d'arxius i de serveis informàtics

Responsables de l'administració de la Generalitat i de l'Estat visitant la futura oficina
Responsables de l'administració de la Generalitat i de l'Estat visitant la futura oficina | LleidaDiari.cat

La nova oficina de Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) de Lleida s'ubicarà al barri de Cappont, en concret al carrer Pere Cabrera, 24. Disposarà d'una superfície d'uns 1.300 metres quadrats dels quals 1.000 corresponen a la planta baixa on s'ubicarà l'atenció al ciutadà, i els 300 restants seran al soterrani on hi haurà la zona d'arxius i de serveis informàtics.

Les previsions són que la nova oficina sigui operativa a finals del 2020. El Ministeri de Treball finança amb 1,17 milions d'euros la remodelació i adequació del local. El SOC i el SEPE assumiran el 50% del cost del lloguer, en cada cas, tal com fins ara. Actualment, l'oficina de l'atur de Lleida es troba al carrer Acadèmia de la capital del Segrià.

Les obres de remodelació d'adequació de la nova oficina de l'atur de Lleida compten amb una subvenció d'1.179.000 euros en el marc del Pla Renove 2018 del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat, que preveu ajuts per la a millora, renovació i/oo trasllat de les 711 oficines SEPE d'arreu de l'Estat per garantir una atenció de qualitat als usuaris i millorar les condicions de treballs dels funcionaris.

Trasllat de les oficines de Balaguer i Tremp

D'altra banda, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social també finançarà el trasllat de les oficines de l'atur de Balaguer i Tremp, en aquest cas dins el Pla Renove 2019, amb una subvenció conjunta d'uns 736.000 euros, de 412.000 en el cas de Balaguer, i de 324.000 pel que fa a l'oficina de Tremp.

Responsables de l'administració de la Generalitat i de l'Estat
Responsables de l'administració de la Generalitat i de l'Estat durant la visita a la futura oficina de l'atur de Lleida | LleidaDiari.cat

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari