Catalunya Diari

Obert el termini per reservar seient per veure la Festa de Moros i Cristians de Lleida

La 25è aniversari d’aquesta tradició se celebrarà el 25 i 26 de setembre en una edició adaptada a les restriccions

L'Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida celebrarà els dies vinents 25 i 26 de setembre la tradicional celebració que es va haver d'ajornar l'any passat i també el mes de maig d'enguany a causa de la pandèmia.

L'entitat festera celebrarà els actes principals, com són les Ambaixades, l'Entrada i la Batalla, però en un format adaptat a les mesures restrictives a les quals està obligada per les administracions a causa de la Covid-19.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Igualment, el fet de coincidir amb les Festes de Tardor de la ciutat també ha provocat que s'hagin modificat ubicacions i horaris dels actes. Però amb moltes ganes i il·lusió, la Festa de Moros i Cristians torna i vol recuperar la presència de públic en aquests actes.

Imatge del cartell de Moros i Cristians de Lleida
Obert el termini per reservar seient per veure la Festa de Moros i Cristians de Lleida | LleidaDiari.cat

Reserves de seient per a tots els actes

Per això, a la web de l'associació: www.miclleida.org, hi ha un accés a la Festa d'enguany des d'on es poden fer les reserves de seient per a tots els actes i amb tota la informació detallada: https://miclleida.org/festa-de-moros-i-cristians-2021/ És necessari fer aquesta inscripció prèvia i individual, ja que l'aforament estarà limitat a la capacitat de cadascun dels espais habilitats.

També caldrà utilitzar mascareta durant tota la durada dels actes. Per poder assistir a qualsevol dels actes d'on es tingui reserva serà imprescindible presentar la inscripció rebuda als responsables del control d'accessos.


Comentaris

envia el comentari