Catalunya Diari

Oberta la convocatòria de l’XIè Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida

El premi guardona amb 1.500 euros treballs periodístics de premsa escrita, audiovisual, fotoperiodisme i mitjans digitals publicats durant el 2017 en mitjans amb presència a Lleida

El Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida ha obert la convocatòria de la seva onzena edició. Premsa escrita, audiovisual, fotoperiodisme i mitjans digitals són les quatre categories que contempla el guardó, cadascuna premiada amb 1.500 euros. Els treballs presentats han d’haver estat publicats en mitjans amb presència a Lleida entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2017. El Premi Mila de Periodisme està organitzat per la Paeria i el Col·legi de Periodistes de Catalunya de la Demarcació de Lleida.

El premi de periodisme per a la igualtat de gènere porta el nom de Mila en homenatge a la protagonista de la novel·la 'Solitud', l’obra més reconeguda de Caterina Albert i Paradís, que signava les seves obres amb el pseudònim de Víctor Català. L’objectiu és distingir els treballs periodístics que fomentin les polítiques de promoció de les dones en tots els àmbits, animant els/les periodistes dels mitjans de comunicació de Lleida a prendre consciència sobre la feina que es fa en defensa de la igualtat de gènere. Els treballs s’han de presentar al Registre de l’Ajuntament, a l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana (l’OMAC), a la plaça de la Paeria, 11, baixos (edifici Pal·las). El termini de presentació de treballs finalitza el proper 31 de gener de 2018. Les persones interessades a participar-hi poden consultar les bases del premi.


Comentaris

envia el comentari