Catalunya Diari

L'obertura de la botiga Snipes a Lleida provoca cues de gent a les seves portes

Personatges com el Sr. Postu han fet broma per la quantitat de persones que es van aplegar per a comprar-se uns 'kets'

A Lleida els nous esdeveniments i les obertures se celebren com cal. L'arribada d'una nova botiga a la ciutat és tota una notícia i, si no, que els hi preguntin a les desenes i desenes de persones que aquest dijous no es van voler perdre l'obertura de la marca Snipes a la plaça Sant Joan de Lleida.

Per a l'esperada data, la marca ja va avisar que es podria gaudir de grans descomptes en sabates de marca com Adidas o Nike i que, a més a més, es podrien degustar dolços i beure Redbull. La promesa va ser massa temptadora per a tots aquells que no van voler perdre's ni un minut de l'obertura. 

Una botiga de sabates o una biblioteca?

L'afluència de gent va ser tal que, fins i tot, el Sr. Postu ha volgut compartir imatges als seus perfils de Postureig de Lleida. Amb el toc d'humor que el caracteritza, ha volgut canviar el nom de la botiga pel d'una simbòlica 'Biblioteca'. 

Això no obstant, a ningú se li escapa que el que volien les desenes de persones que es van aplegar des de primera hora del matí a les portes de la nova botiga era comprar 'kets'. Ara caldrà esperar per saber si el furor per aquesta marca seguirà més enllà dels descomptes d'obertura o si, per contra, es consolida com una de les franquícies a la ciutat.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari