Catalunya Diari

L'Obra Social 'la Caixa' impulsa el projecte de Fundació Aspros 'Llum, càmera, acció social'

El projecte vol integrar en un espai comú les diferents veus de persones ateses, professionals i famílies
D'esquerra a dreta: Albert Biosca (La Caixa), Enric Herrera, director executiu de Fundació Aspros i Geremí Camí Calzada (La Caixa)
D'esquerra a dreta: Albert Biosca (La Caixa), Enric Herrera, director executiu de Fundació Aspros i Geremí Camí Calzada (La Caixa) | LleidaDiari.cat

L'Obra Social 'la Caixa' ha aportat 7.000 euros per impulsar el projecte de comunicació de Fundació Aspros 'Llum, càmera, acció social'.

 

Aquesta aportació de l'entitat consistirà en la compra de material audiovisual per tal que els usuaris de l'entitat siguin els que difonguin la tasca dels professionals de la fundació a tota la comunitat Aspros a partir dels seus canals de difusió.

 

 

Suport i projecció als professionals de la intervenció i l'acció social

L'objectiu del projecte és donar suport i projecció als professionals de la intervenció i l'acció social i visualitzar la important funció que desenvolupen de contacte directe amb les persones amb discapacitat. D'igual manera, el projecte també pretén crear un espai d'interrelació professionals-usuaris vinculat amb el reconeixement de la tasca que dia a dia porten a terme els monitors i personal assistencial de la fundació.

 

El projecte vol integrar en un espai comú les diferents veus de persones ateses, professionals i famílies que s'ha de traduir en un canal de difusió de la mateixa fundació que gestionaran els mateixos usuaris i que difondrà el coneixement tant en l'àmbit intern com extern de l'expertesa adquirida pels professionals de la fundació al llarg dels més de 50 anys d'atenció a les persones amb discapacitat.

 

Elaborar un repositori digital telemàtic

Un dels propòsits és elaborar un repositori digital telemàtic amb les experiències pròpies i el coneixement intern que a la vegada pot nodrir a altres entitats i/o federacions del sector.

  

En un futur es pretén crear una beca per als professionals del camp social per al vídeo/publicació que obtingui més suport, així com promoure la divulgació en jornades o la continuïtat de l'estudi envers el tema que sigui objecte de la gravació o publicació.

 

 

Actualment els professionals de Fundació Aspros són gairebé 400, i més de 500 persones ateses, en àrees d'acolliment residencial, servei de teràpia ocupacional, servei ocupacional d'inserció i formació professional, Centres Especials de Treball. Els serveis de la fundació aporten una millora de qualitat de vida, tant a les persones ateses, com a les seves famílies.

 

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari