Catalunya Diari

Obre Cucalòcum Primavera, el gran parc lúdic de Lleida per Setmana Santa

Imatge de Cucalòcum Primavera
Imatge de Cucalòcum Primavera | LleidaDiari.cat

La 12a edició del Cucalòcum Primavera ha obert les portes avui dilluns, dia 15 d'abril, i fins al 18 d'abril, al Pavelló 3 de Fira de Lleida, amb una vintena de propostes lúdic-esportives, des d'activitats físiques, esportives i purament de lleure a treballs manuals i accions de sensibilització. Cucalòcum Primavera es planteja com un espai de diversió i exercici físic per als infants d'1 a 12 anys durant les vacances escolars de Setmana Santa i com una activitat per afavorir la conciliació familiar i laboral, sense renunciar a propostes de formació i de sensibilització.

Entre les activitats esportives i de caire físic que es desenvolupen dins del parc, podem citar l'hoquei, el minitennis, l'handbol, el futbol, el bàsquet, l'inflable, els llits elàstics, el giravolt, el carrussel, el circuit de psicomotricitat i el parc d'aventures. Els infants també poden gaudir de malabars; jocs de circ i tradicionals; tallers de treballs manuals, de petits científics (de l'Associació Espanyola contra el Càncer) i de castells (amb els Castellers de Lleida).

Imatge de Cucalòcum Primavera
Imatge de Cucalòcum Primavera | LleidaDiari.cat

 

També poden participar en el concurs de dibuix, que organitza l'Associació Espanyola contra el Càncer. I per als més menuts, hi ha l'espai de la ludoteca destinada als nens i les nenes d'1 a 3 anys. L'horari del saló va de les 10.00 a les 14.00 hores i de les 16.00 a les 20.00 hores. El preu de l'entrada és de 2 € (adult) i de 3 € (infantil).

Imatge de Cucalòcum Primavera
Imatge de Cucalòcum Primavera | LleidaDiari.cat

 

El Bus Turístic arrenca la nova temporada de primavera a Lleida

Arriba una nova temporada del Bus Turístic a Lleida amb la primavera. Turisme de Lleida posa en marxa aquest servei a partir d'aquest dissabte, 13 d'abril, coincidint amb Setmana Santa. El bus operarà cada dia durant les vacances, fins al 21 d'abril, així com els caps de setmana de primavera i els festius de l'1 i 11 de maig.

El recorregut del Bus Turístic comença davant de la Paeria (a les 11, 12 i 13 del migdia i a les 4, 5, 6 i 7 de la tarda) i té una durada aproximada d'una hora. És un vehicle descobert d'una sola planta amb capacitat per a 44 persones. La línia uneix els dos turons de la ciutat i fa accessible la visita al Castell Templer de Gardeny, ja que els seus usuaris tenen l'accés gratuït al recinte medieval. Durant la temporada de primavera, el recorregut que realitza és la ruta històrica de la ciutat.


Comentaris

envia el comentari