Catalunya Diari

La Paeria obre el concurs del servei de bar al Turó de la Seu Vella

El contracte és per a 6 mesos, amb possibilitat de pròrroga

L'Ajuntament de Lleida ha obert el concurs del servei de bar del Turó de la Seu Vella, en l'espai situat a la Contraguàrdia de la Reina, davant la porta de l'Anunciació.

L'objecte del contracte és la cessió, a precari, de l'ús privatiu d'aquest espai, de 400 m², per a la seva explotació com a establiment d'hostaleria i/o servei de bar. La convocatòria es fa mitjançant concurrència pública, tramitació urgent i amb diversos criteris d'adjudicació.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El servei d'hostaleria a prestar ha d'adaptar-se a l'horari de visita del conjunt monumental i garantir les mesures de seguretat, higiene i sanitat, adaptant-se a les necessitats dels usuaris de l'equipament. Pel que respecta als preus, s'espera una aplicació de preus de mercat accessibles, similars als d'altres establiments de la ciutat.

Imatge del claustre de la Seu Vella en lluna plena
La Paeria obre el concurs del servei de bar al Turó de la Seu Vella | LleidaDiari.cat

Les terrasses vinculades són l'adjacent a l'edifici del Bar

Les terrasses vinculades són l'adjacent a l'edifici del Bar (cafeteria), situat a la contraguàrdia de la Reina, i la terrassa situada al Castell del rei (La Suda) que s'ofereix per a la seva explotació opcional.

El valor estimat del contracte és de 13.344,24 euros (sense IVA) i el pressupost de licitació, de 4.448,08 euros. La durada és per a sis mesos, amb la possibilitat de pròrroga fins a dotze mesos més.

Les persones interessades a presentar oferta s'ha de fer a través del perfil del contractant

Les persones interessades a presentar oferta s'ha de fer a través del perfil del contractant, on també es pot consultar la informació del contracte i la documentació necessària. El termini per presentar-s'hi és el dimarts 22 de juny, a les 12 hores. Es preveu iniciar el contracte l'1 de juliol o a partir de la seva adjudicació.


Comentaris

envia el comentari