Catalunya Diari

Obren la 12a convocatòria dels Premis Baula de Lleida

Hi ha tres modalitats: millor entitat cívica, millor activitat participativa i trajectòria personal

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida ha convocat la 12 edició dels Premis Baula, que tenen com a objectiu el foment de la participació ciutadana, a través del reconeixement de la tasca que duen a terme entitats ciutadanes o persones físiques en l'àmbit de la Regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació.

El guardó pretén fomentar les activitats participatives i innovadores en matèria de participació ciutadana, aconseguir que la funció cívica i el bé social de la participació ciutadana sigui reconeguda per la societat lleidatana i que el treball en aquesta matèria que desenvolupen diferents persones i/o entitats tingui el suport de l'Ajuntament de Lleida.

Es pot concórrer a les diferents modalitats del premi

Les associacions o entitats, inscrites en el Registre d'Entitats de l'Ajuntament de Lleida, així com les persones que han estat o són, responsables o representants d'aquestes entitats, poden concórrer a les diferents modalitats del premi, que són:

  

  

  

  

  

  

  

  

Cada modalitat del premi és recompensat amb una dotació econòmica de 600 € i el premi d'honor rep una obra d'art pel mateix valor. 

Les persones o entitats, mitjançant la butlleta de participació, un escrit o una sol·licitud que reculli la tasca realitzada, les raons o la justificació dels mèrits poden presentar propostes a qualsevol modalitat: El 30 de setembre de 2019 finalitzarà el termini de presentació de les propostes, amb l'escrit o sol·licitud que reculli la tasca realitzada, les raons o la justificació dels mèrits de les persones o entitats proposades. Les propostes s'han d'adreçar a la regidoria de Participació Ciutadana, Drets Civils i cooperació de l'Ajuntament de Lleida. Jurat del Premi BAULA i s'han de presentar a:

  

  

Mercolleida

  

  

  

  


Comentaris

envia el comentari