Catalunya Diari

Obren expedients sancionadors per quatre abocaments il·legals a l'Horta

S'han detectat a les partides de Rufea, Empresseguera i dos a la del Camí de Vallcalent

L'Ajuntament de Lleida ha denunciat durant aquest 2021 quatre abocaments il·legals en l'Horta que han estat traslladats al departament de Seguretat Ciutadana perquè s'iniciïn els corresponents expedients sancionadors.

En concret, es van detectar el 19 gener a la partida de Rufea, l'11 de març a la d'Empresseguera i dos més a la partida del Camí de Vallcalent, els dies 16 de març i 8 d'abril. El tinent d'alcalde Sergi Talamonte ha destacat la voluntat de la Paeria d'"erradicar un problema d'incivisme" com són els abocaments il·legals, que fa anys que es produeixen a l'Horta de Lleida. Així mateix, ha remarcat les sancions econòmiques que poden comportar aquests fets.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Insistint en la inspecció i control dels abocaments il·legals en l'Horta

La Paeria continuarà insistint en la inspecció i control dels abocaments il·legals en l'Horta i en les corresponents denúncies i expedients sancionadors, ha assenyalat Talamonte. L'Ajuntament de Lleida recorda que els residus voluminosos domèstics es poden aportar gratuïtament a la deixalleria i les activitats econòmiques s'han de gestionar mitjançat un gestor de residus autoritzat.


Comentaris

envia el comentari