Catalunya Diari

Obren les inscripcions per als cursos d'estiu de l'EOI de Lleida

S’ofereixen 250 places i més de 600 hores en un total de 12 cursos d’alemany, anglès, francès i xinès

EOI de Lleida
EOI de Lleida | LleidaDiari.cat

L'Escola Oficial d'Idiomes de Lleida ha obert la inscripció per als cursos d'estiu, amb una oferta de dotze cursos, alemany, anglès, francès i xinès que representa 636 hores en total. En conjunt, s'ofereixen 250 places. El període d'inscripció finalitza el 27 de juny. Com a novetats respecte a l'estiu passat, enguany la matriculació es pot fer digital i a més s'incorpora un curs monogràfic d'anglès de 36 h, 'Does it sound right?', centrat en la millora de l'expressió oral.

L'oferta inclou vuit cursos de 60 hores d'iniciació o de perfeccionament d'alemany, anglès, francès i xinès; 2 cursos de 40 hores d'introducció a la llengua alemanya i de Nivell B1 d'anglès per a joves de 14 i 15 anys, i 1 curs de xinès de 40 hores, a més del curs ja citat de l'expressió oral en anglès.

Les persones que vulguin inscriure's a primer curs no han de fer prova prèvia

Les persones que vulguin inscriure's a primer curs no han de fer prova prèvia, mentre que per matricular-se en altres nivells, cal presentar un certificat acreditatiu o fer una prova de nivell. La inscripció es pot fer de dilluns a dijous (de 9.30 a 20.00 hores) i divendres (de 9.30 a 13.00 hores) a la Secretaria de l'EOI. Els cursos d'estiu de l'EOI són sessions dinàmiques i participatives on els alumnes milloren l'ús oral de la llengua que estan aprenent amb l'ajuda de les noves tecnologies (chromebooks i tauletes). Igualment, es duen a terme activitats paral·leles dins i fora de l'aula.

EOI de Lleida
EOI de Lleida | LleidaDiari.cat

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari