Catalunya Diari

Obren el període de preinscripció per a les estades d’estiu a Lleida

L’Ajuntament de Lleida ofereix 3.000 places dels programes Estiu de Petits, Estiu de Joc i Esportmania

Imatge de les piscines de Cappont | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida obrirà aquest dimecres, 24 d'abril, el període de preinscripció per accedir una de les 3.000 places que s'ofereixen a les estades municipals d'estiu, per a nens i nenes, fins als catorze anys, dins de l'oferta educativa, esportiva i de lleure dels programes Estiu de Petits, Estiu de Joc i Esportmania.

El període d'inscripció serà del 24 al 26 d'abril i s'haurà de fer telemàticament a través de la pàgina web de la Paeria www.paeria.cat/tramits. Posteriorment hi haurà el procés de matrícula, de repesca i de matrícula oberta. Qualsevol persona interessada en els projectes pot sol·licitar més informació a través de l'Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana, el Servei d'Educació i Infància, el Servei d'Esports, així com a www.paeria.cat i al telèfon d'informació i atenció ciutadana 010.

Estiu de Petits 2019

Estiu de Petits és un projecte de lleure educatiu destinat a infants d'1 i 2 anys, que té lloc durant els mesos de juliol i agost, coincidint amb el període de vacances escolars. Les activitats lúdiques i educatives que s'hi organitzen, d'àmbit no formal, contribueixen al desenvolupament maduratiu i al procés de socialització dels nens i les nenes participants tot treballant els hàbits de responsabilitat i participació de la mà de tècnics especialitzats en la cura d'infants. Una altra edició es mantenen les places que s'ofereixen, que són 290.

Les activitats que realitzen els infants estan recollides en un projecte educatiu on a partir d'uns centres d'interès per torn, i a través del joc, l'expressió plàstica, la música, etc. es treballa amb els nens i nenes aspectes d'educació en valors com la participació, el respecte cap als altres... Les diverses activitats de joc tindran lloc a l'escola bressol Ronda La Mercè, l'escola bressol Albarés i l'escola bressol La Mitjana. En aquest cas, els torns que s'ofereixen són els següents:

  

  

1r torn

  

  

2n torn

  

  

  

  

El dia 28 de juny, de 12.30 hores a 13.30 hores, es farà una reunió informativa amb les famílies.

Estiu de Joc 2019 / Estiu de Joc 2 2019

El projecte Estiu de Joc és un recurs de lleure adreçat a infants de 3 a 11 anys que es du a terme durant els mesos de juliol i agost. S'incorpora l'Estiu de Joc 2 per nois i noies de 12 a 14 anys. El programa d'activitats recull diverses propostes lúdiques i educatives amb l'objectiu de fer passar una bona estona als nens i nenes participants i, a la vegada, treballar l'educació d'hàbits fomentant valors positius com la participació, la solidaritat, el respecte i la comprensió dels companys, entre d'altres.

Les activitats s'estructuren sobre un projecte pedagògic que es durà a terme en diversos centres d'interès i que inclou jocs, tallers d'expressió plàstica i música, entre altres propostes. Enguany s'ofereixen 1.360 places, el mateix nombre que l'any anterior. El projecte es realitza a les escoles la Mitjana, Parc de l'Aigua, Pràctiques II, Escola El Vilot-Sucs (durant el mes de juliol i sense menjador. També es poden inscriure els nens que tenen dos anys) i l'Escola Josep Manyé de Raïmat (durant el mes d'agost i sense menjador. També es poden inscriure els nens que tenen 2 anys).

  

  

  

  

1r torn

  

  

2n torn

  

  

3r torn

  

  

4t Torn

  

  

  

  

El dia 28 de juny, de 12.30 a 13.30 hores es realitzarà una jornada de portes obertes a les escoles per conèixer els/les monitors/es i aportar el material i la documentació de l'infant.

Esportmania 2019

El programa Esportmania inclou activitats esportives, aquàtiques i de lleure en els diferents barris de la ciutat. El programa, que s'adreça a nens i nenes entre 4 i 14 anys, ofereix propostes molt variades entre les quals hi ha jocs, sortides, gimnàstica rítmica, bàsquet, patinatge, tir amb arc o golf, entre altres. També es fan cursets de natació de 3 a 8 anys. Enguany, s'ofereixen 1.285 places, les mateixes que l'any passat.

  

  

Les estades esportives d'estiu tindran lloc als equipaments municipals de Balàfia, Gardeny, Secà, Bordeta, Cappont i Pardinyes.

  

  

1r torn

  

  

2n torn

  

  

3r torn

  

  

4t torn

  

  

  

  

Els preu per torn és de 68,5 € per a les estades (sense menjador) i el preu del servei de menjador és de 65 euros per torn.

Comentaris

envia el comentari