Catalunya Diari

Obren noves dates per donar sang a La Llotja de Lleida

La Paeria cedeix l'espai i contribueix en la difusió de la convocatòria que el Banc de Sang i Teixits ha fet per als dies 16 i 17 d'abril a la tarda

Cartell de l'esdeveniment
El Banc de Sang de Lleida anima a augmentar les reserves actuals | LleidaDiari.cat

La Llotja de Lleida tornarà a ser els dies 16 i 17 d'abril espai habilitat per anar a donar sang. El Banc de Sang i Teixits ha fet una nova convocatòria per aquest dijous vinent i divendres a la tarda perquè les persones que ho vulguin puguin anar a fer la seva donació, prèvia reserva en línia a donarsang.gencat.cat.

La Paeria s'adhereix a la difusió d'aquesta convocatòria i cedeix la Llotja. D'aquesta manera, Lleida forma part de les poblacions catalanes que ofereix els seus espais per garantir les reserves de sang durant la crisi de la Covid-19.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Seguint les recomanacions sanitàries decretades en l'actual estat d'alarma

La donació es fa seguint les recomanacions sanitàries decretades en l'actual estat d'alarma. Així, en el conjunt de les campanyes que s'estan duent al territori es demana a tothom rentar-se les mans i emplenar un qüestionari amb un bolígraf d'un sol ús -que es facilita allà-. Aquest qüestionari també es pot descarregar a donarsang.gencat.cat/formulari i portar-lo emplenat. A més, es pren la temperatura i tothom porta guants i mascaretes. L'horari de les extraccions és de les 17.30 h a les 21 h.

El Banc de Sang i Teixits, del Departament de Salut de la Generalitat, promou que la població es quedi a casa, amb el #JoEmQuedoaCasa, i que només se surti per coses imprescindibles com és donar sang, ja que és necessari mantenir el ritme de donacions en la situació d'emergència sanitària. Les persones que hi vagin en cotxe tindran gratuït l'aparcament de la Llotja.


Comentaris

envia el comentari